Rain proizvodi

SEME

Sva ishrana potiče od semena – svako povrće, voće, začinsko bilje i usevi. Zbog toga ne iznenađuje naučno otrkiće da je seme najkoncentrisaniji oblik ishrane u prirodi.

Rain International prva je kompanija koja integriše potencijal ishrane na bazi semena u svim svojim proizvodima. U svim našim proizvodima upotrebljava se seme koje je nežno hladno presovano za proizvodnju ulja i brašna iz semena, biodostupnih za ljudsku ishranu. To je od monumentalne važnosti za ishranu, budući da Rain ide do samog izvora hrane u najzdravijim biljkama i oslobađa snažne antioksidanse, vitamine i minerale.

Tajna naših proizvoda nije samo seme, već način na koji se oslobađa potencijal i hranjivi sastojci unutar svake od njih.

Primenom jedinstvenog procesa hladnog ceđenja pažljivo dobijamo i čuvamo životne i lekovite hranjive sastojke svake semenke.

Pogledaj katalog Rain PROIZVODA
Soul je dopuna prehrani isključivo na bazi semenki

SOUL:

Soul je dopuna prehrani isključivo na bazi semenki, koja je širom svieta pokrenula mnoge velike talase. Kombinacijom sinergijskih mešavina egzotičnih semenki, Soul popunjava praznine u vašoj prehrani.

Semenke crnog kima, semenke grožđa chardonnay, semenke crne maline i D-riboza, svaki od tih sastojaka za sebe izuzetno je koristan. Međutim, u kombinaciji se njihovi korisni sastojci značajno uvećavaju.

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo najsnažniji antioksidacijski, anti-aging i antiupalni proizvod na tržištu.

CORE:
Novi put do bilja
Core je drugi revolucionarni proizvod Rain Internationala. Sadrži visokokvalitetnu gustu mešavinu hranjivih tvari u kompaktnom paketu od 28 grama.

Core uključuje neko od najboljeg povrća i semenki na zemlji, od kojih svaki poseduje svoju kliničku reputaciju u poboljšanju zdravstvenih funkcija, pročišćavanju i detoksikaciji te pružanju gotovo svih neophodnih vitamina i minerala.

To je super hrana u svojem najboljem izdanju.

 

Seme i zdravlje i semena - Soul
Bend iz Raina – Provereno za vaše kosti iz Rain-a

BEND:

Novootkrivena pokretljivost
Snažan dodatak hranjivih tvari iz semenki u proizvodu Bend hrani telo i zglobove, omogućavajući snažne i zdrave zglobove, pomoć telu pri obnavljanju i stvaranju hrskavice, smanjenje upale zglobova te zdravu signalizaciju gena.

Naš je cilj bio stvoriti dodatak za zglobove koji prirodno podržava način na koji se krećete i saginjete. Ono što smo napravili nadmašilo je naša očekivanja: Oko 30 ml vrlo koncentriranih hranjivih tvari, izrađeno da vas održava mladima.

Izrađeno da vas održava u pokretu.

Pure Rain  –  Najbolje za naš zdrav digestivni trakt – Deluje odmah

Pure iz Rain-a je Rainov probiotik, a svi znamo kako probiotici povoljno utiču na zdravlje. Crevna mikroflora je važna za sazrevanje imunog sistema, a unosom “dobrih” bakterija regulišemo zdravlje probavnog trakta.

 Dejstvo probiotika se veže još i za normalizovanje crevne morfologije, održavanje hroničnog i imunološki posredovanog upalnog odgovora, održavanje funkcije crevne sluznice, odbranu od alergena i pomaže u prevenciji od pričvršćivanja patogenih organizama.

 

Pure Rain  –  Najbolje za naš zdrav digestivni trakt – Deluje odmah
Pure Rain  –  Najbolje za naš zdrav digestivni trakt – Deluje odmah

Soul Red – Provereno pomažu smanjenje težine za bolje rezultate

Soul Red postiže jače rezultate zahvaljujući pojačivačima metabolizma, ketonima koji vam pomažu smanjiti težinu, daju energiju koja vam pomaže da se više krećete i protvupalna svojstva kako biste i dalje izgledali i osećali se izvrsno

Najčistija prehrana za stimulaciju tela.gubitak težine. zdravlje srca. umna sposobnost.

Galerija Rain proizvoda

Pure Rain – Najbolje za naš zdrav digestivni trakt – Deluje odmah
Core iz Raina – najjači antioksidans na tržištu

Rain proizvoda

KORISNIKA

DRŽAVE

BONUSA

Kontaktirajte nas

1 + 12 =