Šta je Soul iz Raina?

Soul je proizvod koji vam predstavljamo je plod pedesetogodišnjeg iskustva u lečenju dece obolele od raka i leukimije dr.Arnold S.Leonarda, i njegovog dvadesetogodišnjeg kliničkog istraživanja.

Kakav proizvod imamo u ruci?

Fondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti kod dece, već punih 20 godina nosilac je u istraživanju ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. www.aslcancerfund.org
Dr.Arnold S.Leonard publikuje sva svoja istraživanja u raznim naučnim časopisima i medicinskim priručnicima. Vodeći je lekar u ovoj oblasti na raznim akademijama, i predavač na naučnim konferencijama.

Soul kao proizvod i njegovo istraživanje obuhvata pronalaženje načina kako da se nakon radio i hemoterapije deca ponovo vrate na „svoje noge“, i kako im omogućiti da u najkraćem vremenskom periodu vrate i sačuvaju njihovo zdravlje.

Višegodišnja istraživanja dr.Arnolda S. Leonarda su urodila plodom, tako je 2009 god. ugledao svet RAIN-ov proizvod po imenu SOUL (DUŠA), sačinjena od prirodnih i licenciranih mikstrata i sastojaka.

Zašto baš seme za soul?

Proizvod Soul je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije desilo u istoriji proizvodnje dodataka ishrani ili suplemenata, da se umesto voća i iljaka, koriste njihove semenke.

Dugogodišnja istraživanja dr.Leonarda su doveli do zaključka da u hladno ceđenim uljima od semenki ima više aktivnih supstanci (npr.antioksidanata) čak i do 30-40 puta više nego u samom voću ili biljkama.

Čemu služe ova ulja?

  • Štite ćelije
  • Smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima
  • Debljaju zidove ćelija
  • Raznovrsna su ishrana. Nisu lek, nego FUNKCIONALNA HRANA.
    Ova funkcionalna hrana radi na ćelijskom nivou. (Neuhranjene i energetski slabe ćelije ne ispunjavaju svoje funkcije, postaju osetljive i dolazi do bolesti organizma).

 

Razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim materija, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijensima. Zbog nedostatka hranljivih materija, ćelije i organizam gube svoj prirodni odbrambeni sistem i dolazi do bolesti.

U SOUL-u se nalaze licencirani sastojci, koji podižu sposobnost organizma da stvara energiju i usporavaju starenje. Pored toga pomaže imuni sistem u radu i deluje pozitivno na krvne sudove.

SOUL sadrži supstance-antioksidante koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i smanjuju rizik zapaljenjskih procesa, koja su glavni uzrok hroničnih oboljenja i malfunkcija ćelija.

Jako je Važno, što je proizvedeno tehnologijom HLADNOG CEĐENJA!

Važno je pomenuti, da ulja koja se kuvaju pretvaraju se u zasićene masne kiseline. Zato se rafinisana ulja suncokreta, kukuruza i dr. ne smeju zagrevati iznad 50 oC jer postaje otrovna za organizam.

Šta sadrži SOUL?

  1. ULJE CHARDONNAY GROŽĐA
  2. CRNA MALINA
  3. CRNI KIM
  4. D-RIBOZA

Aditivi u hrani, razni zaslađivači i začini, one čuvene supstance što počinju na E (a pogledajte ovde koliko su samo opasne), poslije industrijske revolucije našle su se u svakodnevnoj upotrebi.

Na sve ovo dodajte i stres koji je neizbežan segment današnjice i vaš imunitet je toliko oslabljen da vas i najobičnija prehlada može doslovno života koštati.

Ukratko rečeno, truju nas sa svih strana.

Detaljnije smo pisali o tome na ovom linku.

Kako nabaviti Soul iz Rain-a?

Soul iz Rain-a možete da kupute klikom OVDE